Fasadtvätt och barn är ingen bra kombo

Hej där! Vanligtvis brukar jag skriva om lite roliga aktiviteter och liknande för familjen, det tänker jag inte riktigt göra idag. Visserligen hade barnen det väldigt roligt men det slutade lite sisådär. Jag hade tänkt utföra en fasadtvätt av vårat hus idag nu när jag ändå var ledig, tanken var att jag skulle stå ute på tomten i Helsingborg med solen strålar som värmde och bara njuta samtidigt som jag fick saker och ting gjort. Men ni vet hur man säger när, det blir inte riktigt alltid som man hade tänkt sig. Här kommer ett bevis på det. Vi har en högtryckstvätt här hemma som vi brukar använda till bland annat fasadtvätt men även för bilarna och för badtunnan. Det var ett riktigt bra köp som har kommit mycket till användning framförallt på sommaren och våren, men tyvärr så kommer den behöva lämnas in på reparation nu. Jag gick ut för att påbörja min fasadtvätt och precis som jag hade tänkt mig så var solen framme. I ungefär tio minuter höll jag på innan ungarna kom ut och vill göra det istället, okej tänkte jag och satte mig i solen på baksidan av huset samtidigt som de höll på där framme. Efter ett tag så hörde jag en hel del skratt och ståhej, så jag gick fram för att kolla hur det egentligen gick. Det var inte mycket till fasadtvätt kan jag säga, utan det var rena rama vattenkriget. Grejen med en högtryckstvätt är att den är ganska begränsad till hur långt man kan gå, vilket inte mina barn tänkte när de satte fart och slet loss hela slangen. Så nu står vi här med ett smutsigt hus och utan någon tvätt, barnen är åtminstone rena med tanke på att de gav varandra varsin rejäl dusch. Så ett tips till er alla: håll hårt i eran högtryckstvätt.