Stopp i avloppet

Godmorgon alla läsare! Fredag och då tänker man direkt på att det kommer vara en strålande dag men icke. Den här dagen har inte börjat riktigt så som jag har tänkt mig utan det har varit lite kaotiskt här nu på morgonen. Det verkar som att vi har stopp i avloppet vilket innebär att ingen i familjen kunde varken duscha eller gå på toa innan jobbet eller skolan. Om glädjen var där när vi först vaknade så är den som bortblåst nu. Vi ska nog kunna få hit en rörmokare relativt fort annars tror jag att vi får fly Jönköping för att hoppa iväg. Nu tror jag visserligen att det här kommer att lösa sig relativt fort, speciellt med tanke på att Jönköping är en relativt stor stad så ska det nog finnas gott om rörmokare här. Jag duschade igår kväll så för mig var det egentligen inga problem med att det var stopp i avloppet. Frukost käkar jag alltid på jobbet så det enda jag gör hemma är att klä på mig och borsta tänderna. Resten av familjen däremot, där var det fullständig panik. Frugan och döttrarna visste knappt vad de skulle ta sig till när de inte kunde duscha. Jag åkte så fort jag fick möjlighet så jag vet inte riktigt hur det ser ut där hemma nu. De duschar varje morgon och jag förstår inte riktigt varför de inte kan duscha kvällen innan istället. Dels så sparar det väldigt mycket tid och sen så är inte badrummet upptaget hela morgonen. Jag har fått ta ut min tandborste så att den ligger i köket istället för i badrummet kommer jag inte in på morgonen. Möjligtvis att jag skulle komma in i badrummet idag, med tanke på att de ändå inte kunde duscha. Nej nu ska jag ringa en rörmokare och sen får jag nog börja jobba lite. Fortsättning följer!