Syrran kommer på besök

Tjenare alla läsare! Idag är det inte så mycket som står på schemat men imorgon däremot, då händer det banne mig grejer ska ni veta. Då kommer min syster hit till Norrköping och hon har tydligen planerat en hel del saker som vi ska hitta på, bland annat ska vi gå på massage och hon har bokat bord på restaurang. Det är bara några av de sakerna som vi ska hitta på, men det är tyvärr de enda aktiviteterna som jag ser riktigt framemot. Jag tycker om att umgås med min syster absolut, men vi delar inte riktigt samma intressen här i livet om man säger så. Hade hon fått välja så hade antagligen hela helgen bestått av shopping i Norrköping, jag är inte riktigt inne på samma spår utan jag föredrar att få se lite saker eller bara ta det lugnt på någon uteservering. Massage däremot där prickade hon precis rätt, är det någonting som jag tycker om så är det massage. Det är precis den där avkopplande harmonin som vi alla behöver någon gång ibland. Att vi sedan ska på restaurang efteråt gör det bara ännu bättre, förmodligen kommer hela dagen innebära spring i massa butiker så det kan nog verkligen behövas lite lugn och ro efter det. Jag hoppas sannerligen att hon bokade ett bord inne och inte på uteserveringen med tanke på att det ska regna hela helgen. Känner jag syrran rätt så är det ungefär femtio procents chans att vi får sitta inne, hon brukar inte vara den som håller koll på vädret nämligen. Jag har tagit hela ledigt från jobbet hela dagen imorgon så det är verkligen hem och vila upp sig som gäller så fort klockan slår fem, för sen är det full fart hela helgen kan jag lova. Jag ska försöka hålla er uppdaterade här på bloggen!