Bokat massage i Aneby

Hej på er fina följare

Den här veckan ska jag äntligen på en efterlängtad massage hos ett ställe i Aneby. Jag har inte varit där tidigare men det var en kollega som tipsade mig om att de var väldigt duktiga där. Massage kan verkligen min kropp behöva nu för jag små barn hemma som av naturliga skäl tar den mesta av min vakna tid och mitt fokus. Då blir det inte mycket tid över till att tänka på och rå om sig själv.

I samband med små barn så blir det ju också mycket bärande och vid det här laget är ryggen i stort behov av en massage och det är även sinnet. Det ska bli så skönt att få en stund lugn och ro, bara koppla av och bli ompysslad lite. Inte visste jag att det fanns en sådan oas för avkoppling i Aneby. Det finns ju olika anledningar att en massage kan göra underverk. Oavsett om det handlar om att lindra värk och ömma muskler eller lätta på spänningar som man fått på grund av till exempel stress eller ett fysiskt påfrestande arbete.

Jag pratade med en vän om detta och om hur man liksom måste börja avsätta en liten stund för sig själv och sitt mående, för den stunden kommer inte bara dyka upp av sig själv helt plötsligt. Det kommer ju alltid vara något som behöver fixas, något eller någon annan som behöver ens fokus och uppmärksamhet. Men både barn och sambo behöver bli påminda om att inte ta mamma för givet. En stund då och då måste en mamma få lov att bara få tänka på sig själv.

Ofta är det ju vi själva som behöver ta ansvaret att ta den tiden, för vi kan inte gå och vänta på att det ska serveras oss – här varsågod nu är du i fas med allting, nu kan du ta en paus i några timmar och åka in till stan för att gå till frisören. Avsätt tid för egentid oavsett om det handlar om en massage, en promenad eller fika på stan. Kram till er!