En second hand i Blekinge

I vår familj som består av min man och två barn och jag själv så är det jag som är den person som fixar med inredningen. De andra är inte intresserade och så säger de att jag är så bra på detta så jag lika så gärna kan fortsätta. Det är alltid lika spännande att besöka en second hand i Blekinge som heter Österbergs Antikt & Kuriosa, ärligt talat så är det där jag handlar nästan alla prylar till hemmet. Jag kan lova er att vårt hem sticker ut eftersom det är ett hem som är personligt, varmt och ombonat. Jag har jag valt att skapa ett trivsamt hem med saker som har varit i bruk tidigare. Det gör mig till en vinnare, hela planeten vinner på det här eftersom det är ett mer hållbart samhälle alla talar om. Att handla på denna second hand är både klimatsmart och smart för plånboken också, det är därför som även jag känner mig som en vinnare. Jag tänkte därför att jag ville tipsa er om Österbergs Antikt & Kuriosa för jag tror att ni skulle tycka det vore spännande att bege er dit för att handla. De får in en hel del dödsbon, det innebär att det går att få tag på riktigt fina kvalitetsmöbler eller andra rariteter och att sortimentet hela tiden förnyas. Jag har ingenting mer som jag känner att jag ska ta upp just nu, men jag hoppas att ni uppskattade att få reda på att Österbergs Antikt & Kuriosa finns, och att ni skriver några rader till mig efter att ni har varit där så att jag får reda på hur ni tyckte att denna second hand i Blekinge var att handla på.